Ändrad dag för arbets och aktivitetsdag till 2 juni 2019

Arbets och aktivitetsdag på Lyskulle 2 juni

arbetsdag

Vi har behövt ändra dag för vårens sista arbetsdag till söndag 2 juni

Samling kl 10.00 på söndag
Under 3 arbetsdagar i maj har det arbetats med att förbättra och underhålla vår gemensamma fina föreningsanläggning. En ny rasthage har stängslats in och nya grindar tillverkats. Men det är kvar en hel del som skall göras på Lyskulle för att det ska bli ännu bättre. Nu på söndag 26 maj är det vårens sista planerade arbetsdag. Styrelsen och ett fåtal eldsjälar kan inte göra allt arbete så vi hoppas på att många medlemmar ställer upp och hjälper till nu på söndag. Vi har riktigt trevligt tillsammans då vi mellan arbeten både fikar och mumsar på en korv med bröd.

_DSC0980
Aj aj aj, stolpborren körde fast. Två arbetsledare en grävare.

Stängsling av en ny rasthage pågår.

_DSC0983Bra med maskin för att få ner stolparna.
IMG_10081
Så här trevligt har vi vid arbetet. Kom med Du också nästa söndag.
_DSC0988Nya rasthagen stängslad men lite grindar saknas ännu. Det gör vi tillsamman med en massa annat nästa söndag. Kom Du och ha trevligt med oss.

Skulle vi mot förmodan behöva ställa in på grund av dålig väderlek så kommer det att meddelas på hemsidan.

Varmt välkomna

Skyttekurs mot rörligt mål

I torsdags den 16 maj startade vi en skyttekurs om 4 gånger på Idala Jaktskyttebana mot rörligt mål under ledning av Bengt-Erik Kärrbrant. Ringrostiga fick deltagarna börja med att ”glida in mot målet” med bössan. Efter ett antal gånger var det dags att göra samma sak fast nu mot ett rörligt mål i form av ett vildsvin. Anmärkningsvärt vad lite träning under sakkunnig ledning ger snabbt resultat. Nu ser vi alla fram mot kommande torsdagar när vi får lära oss mer.

Har Du intresse av att deltaga i våra skytteaktiviteter så anmäl ditt intresse till Mikael Svensson, 070-358 1694

 

Du har väl inte glömt betala medlemsavgiften?

Medlemsavgiften 2019
Medlemsavgiften är 150 kr/vuxen och 50 kr/ungdom under 20 år. Familjemedlemskap 250 kr. Inbetalas på Bankgiro nummer 378-9732
Vid betalning via Internet, ange namn och adress på dem ni betalar för. Och för ungdom även födelseår.
Parkeringsbevis ska sitta väl synligt i bilen då den parkeras på Lyskulle.

Årets viltvårdare 2018

Vem har gjort en insats som årets viltvårdare 2018? Lämna förslag till styrelsen före 31 mars 2019. Förslag i två klasser ungdom och senior. Resultat tillkännages i samband med sommarfesten 2019.